Beoordelingen van Al Mare Almere

Recente recensies van Al Mare Almere

5 sterren na 10 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had in de opmerkingen gezegd dat ik geen paprika en ui in mijn calzone wou. Die zaten er (in overvloed) in. Dus Opmerkingen worden niet gelezen denk ik... Helaas was het deeg ook supertaai, niet te snijden. De spareribs waren van lam i.p.v. varken... Jammer! Eerste keer besteld hier, maar weet niet of ik het weer zou doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is altijd erg lekker en snel bezorgd, ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vaak, heerlijke pizza's

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers! Voor herhaling vatbaar.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lang wachten en bellen toch eten gehad, alleen weer 1 pitabroodje ipv 2 stuks. Verder was het eten goed. Maar de afgelopen tijd als er bij staat dat je rode saus krijgt, knoflooksaus bij de calzone gehad echt jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker zo als altijd